Härmän Liikenne Oy ostaa Härmän Taksipalvelu Oy:n

1.6.2022 solmitun kaupan myötä Härmän Liikenne Oy ostaa Härmän Taksipalvelu Oy:n osakekannan.

Jatkossa yhtiö palvelee edelleen Härmän Taksipalvelun nimellä. Asiakkaille muutos näkyy tilausajojen ja taksipalveluiden entistä parempana saatavuutena, mutta myös asioinnin helpottumisena digitaalisten palveluiden myötä.

Liikkuminen on murroksessa sekä kansainvälisesti että Suomessa, siksi myös taksialalla tarvitaan uusia ajatuksia palveluntuottamisesta. Kauppa takaa pohjalaisille laadukkaat, turvalliset ja helposti saatavat tilausajo- ja taksipalvelut myös jatkossa. Härmän Liikenne Oy:n tavoitteena on modernisoida pohjalaista taksi– ja tilausajoliikennettä, laadusta tinkimättä, kertoo Härmän Liikenne Oy:n toimitusjohtaja Sami Heinimäki.

Maakuntauudistus avaa julkisten taksipalveluiden kilpailutusta yhä suuremmille kokonaisuuksille ja uskomme sen tuovan yrityksille uuden tyyppisiä mahdollisuuksia, kertoo Härmän Taksipalvelu Oy:n toimitusjohtaja Veli-Matti Huhtala.

Tämä kauppa on erittäin positiivinen asia ja tukee meitä tavoitteessamme ottaa asiakkaidemme sekä henkilökunnan tarpeet ja toiveet huomioon entistä paremmin. Kauppa avaa uusia mahdollisuuksia ja yhdessä olemme vahvempia vastaanottamaan tulevaisuuden mahdollisuudet toimialalla, jatkaa Veli-Matti Huhtala.

Yrityskaupan myötä saamme lisää vahvuutta ja osaamista toimintaamme ja näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä parempaa ja laaja-alaisempaa palveluita entistä suuremmalla alueella; Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla. Tavoitteenamme onkin kasvaa tuntuvasti toimialueella ja lähitulevaisuudessa laajentaa palvelutarjontaamme taksipalveluissa merkittävästi, kertoo Härmän Liikenne Oy:n toimitusjohtaja Sami Heinimäki.

Lisätietoja:

Sami Heinimäki
Härmän Liikenne Oy

Veli-Matti Huhtala
Härmän Taksipalvelut Oy

harmantaksipalvelu.fi