Härmän Taksipalvelu

Perinteistä taksipalvelua nykykaikaisella otteella!

TILAA TAKSI

Taksimatkat | KELA-kuljetukset | Paari- ja invakuljetukset

Härmän Taksipalvelu vie sinut nopeasti ja turvallisesti perille Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa.

Meiltä saatte kuljetukset 1-20 henkilölle ja sitäkin suuremmille asiakasmäärille.

Taksimme operoi etupäässä Kauhavalla, Alahärmässä sekä Ylihärmässä, mutta tarvittaessa myös eri puolilla Suomea. Toimintaamme kuuluu normaalin taksiliikenteen lisäksi tilausajot ja erityisryhmien kuljettaminen invataksilla.

Hinnat

Taksimatkat hinnoitellaan Seinäjoen yleisten taksitaksojen mukaan, jotka ovat voimassa kaikenkokoisissa takseissa saman suuruisina tällä alueella. Matkan hintaan vaikuttavat viikonpäivä(arki- tai pyhäpäivä), vuorokaudenaika, ajettavan matkan pituus, odotusajan pituus sekä matkustajien lukumäärä.

Maksuvälineinä käyvät Visa/Mastercard-luottokortit, pankki- ja taksikortit, käteismaksu sekä sovittaessa myös laskutus. Kalustomme on laadukasta, huollot hoidetaan ajallaan ja siisteydestä huolehditaan pesemällä autot vähintään kerran päivässä.

Tilaa taksi!

Viemme sinut turvallisesti perille kohteeseen kuin kohteeseen.

Esteettömyys takseissamme

Kaikissa autoissamme on hissit tai rampit esimerkiksi pyörätuoliasiakkaita varten. Nämä lisävarusteet helpottavat tarvittaessa myös muiden asiakkaiden nousua autoon. Kaikissa autoissamme on standardin mukaiset vyöt pyörätuolien asianmukaiseen kiinnittämiseen.

Paarikuljetukset hoituvat mukavasti tilavilla autoilla, joissa katto ei ole liian lähellä kuljetettavaa asiakasta. Sairaala- sekä kuntoutuskuljetuksissa pyrimme räätälöimään asiakkaalle sopivimman auton ja istuinpaikan. Lonkkaleikkauksesta toipuvia varten autoistamme löytyy koroketyynyt, ja mahdollisia asiakkaiden apuvälineitä varten löytyy tilaa. Voimme järjestää myös kuljetuksen, johon mahtuu kaksi pyörätuolia + 10 henkeä normaaleille istumapaikoille.

Ammattitaitoiset ja palvelevat kuljettajamme ovat aina ajoissa paikalla ja saattavat asiakkaat esim. sairaalaan perille saakka. Kuljettajiamme sitoo vaitiolovelvollisuus.

 KELA-ajot

Olemme suorakorvausmenetelmässä mukana kolmella taksilla. Tilaukset tehdään Kela-taksin kautta. Operaattorina toimii Keskustaksi Seinäjoella. Kelataksin puhelinnumero on 0800 92440. Olemme mukana myös Taksi Vaasan välityksessä, jonka kelatilausnumero on 0800 500 100. Asiakas maksaa näistä Kela-kuljetuksista vain omavastuuosuuden, joka on 25,00 euroa/suunta.

Asiakas  voi pyytää myös tuttua taksia Kela-kuljetukseen. Asiakas voi tällöin ottaa yhteyttä suoraan meille tilatakseen taksin. Kela välittää myös yhdistelykyytejä, ja joissain tilanteissa yhdistelykuljetus voi mennä tuttu-taksin edelle.

Tilaa Kela-taksi Keskustaksi Tilaa Kela-taksi Vaasa

Jääkö taksi pieneksi? Tilaa bussi!

Tilausajot kaiken kokoisille ryhmille: bussilaivueeseemme kuuluu jo yli 100 erikokoista ja -tasoista autoa, joista löytyy sopiva menopeli kaikenlaisiin tarpeisiin.

Lue lisää

Historiaa

Yrityksen juuret ulottuvat yli 50 vuoden taakse. Vuonna 1962 Liisa Huhtala alkoi kuljettamaan koululaisia Ala -ja Ylihärmästä Lapuan ammattikouluun. Kyseessä olivat oppilaat, jotka eivät asuneet linja-autoreittien varrella. Kuljetukset hoidettiin aluksi yhdellä Chevrolet farmarimallisella autolla. Liisan apuna oli puolisonsa Pentti.

Myöhemmin Alahärmän alkaessa teollistumaan 1970-luvun alussa alettiin kuljettamaan neulomotyöläisiä eri puolilta Alahärmää sekä naapurikunnistakin. Silloinen Ylisen neulomo työllisti alueen naistyöntekijöitä ja töitä paiskittiin kahdessa vuorossa. Kuljetuksia tarvittiin aamuvarhaisesta iltamyöhään.

Kuljetukset laajenivat muihinkin koulukuljetuksiin sekä eri ryhmäkuljetuksiin. Invakuljetukset tulivat mukaan 1980-luvun alkupuolella. Myös Kelan kustantamia kuljetuksia on alettu hoitamaan 1980-luvun alusta. Vuonna 2007 toteutettiin sukupolvenvaihdos ja Liisa ja Pentti pääsivät eläkkeelle täysin palvelleina.Taksiluvallisia autoja oli tuolloin kolme kappaletta. Toimintaa jatkoi seuraava sukupolvi, kun Veli-Matti Huhtala puolisonsa Tuija Paasovaaran kanssa ottivat ohjakset käsiinsä. Myöhemmin kalusto lisääntyi kahdella joukkoliikenneluvallisella pikkubussilla. Myös paarikuljetukset on otettu  valikoimaan.

Vuonna 2022 Härmän Liikenne Oy osti koko Härmän Taksipalvelu Oy:n osakekannan. Yritys jatkaa toimintaansa omana erillisenä yksikkönä.

Ota yhteyttä!

  • Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi ja hyväksyneesi tietosuojaselostuksemme. Tietosuojaselosteemme avautuu uuteen ikkunaan tästä >>
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Laskutus

Laskutusohje

Hyvä yhteistyökumppanimme, Härmän Taksipalvelu Oy:ssa käsitellään laskut sähköisesti ja otamme ostolaskut vastaan ensisijaisesti verkkolaskuina.

Maksuehdoksi pyydämme laittamaan 14 pv/ netto, että lasku ehtii ajoissa maksuun hyväksymiskierroksen jälkeen.

Y-tunnus 1066195-3

Nimi Härmän Taksipalvelu Oy – Vesa Paloniemi

Verkkolaskuosoite 003710661953

Operaattoritunnus 003721291126

Välittäjä Maventa

Mikäli lähetät laskun pankkiverkosta, välittäjätunnus on DABAFIHH

Jos teillä ei vielä ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään paperiset laskut joko sähköpostilla info@harmantaksi.fi tai postitse osoitteeseen Knuuttilanraitti 10, 62300 Härmä