Liikkuva kokous

Mikä on liikkuva kokous?

Liikkuvassa kokouksessa käytätte jo aikanne hyödyksi pitämällä kokouksen jo matkalla. Liikkuvat kokoukset ovat suosittuja muun muassa tykypäivien, yritysvierailuiden ja muiden työmatkojen yhteydessä. Liikkuvaan kokoukseen kaikki saapuvat ajallaan ja ovat läsnä loppuun asti – bonuksena maisemakonttori.

Kokousbussimme ovat Herraskaasia, eli conference-tasoisia autoja, joilla matka taittuu mukavasti. Autojen takaosasta löytyy istuinryhmät pöytineen 10-14 hengelle ja etuosissa on pienempiä yksiköitä. Kokouksen mahdollistavat lisänäytöt vga- hdmi-liitännöillä, usb-latauspistokkeeet ja wifi. Luksusta matkalle tuo säädettävät charter-luokan istuimet, erikoiskahvinkeittimet ja jääkaapit. Kokousbussit lisäävät matkanne yhteisöllisyyttä ja antavat mahdollisuuden myös lepoon ja rentoutumiseen.

Kalustossamme on isoja kokousbusseja kolme: Maaherra, Senaattori ja Härmän Paroni sekä pikkubussit Härmän Tytär ja Komia Leski. Hoidamme puolestanne myös kaikki muut tarvittavat matkajärjestelyt: majoitukset, ottelu- ja teatteriliput, laivamatkat ja lentoliput sekä ruokailut tai tarjottavat matkalle

Tutustu kalustoon täältä .

Kiinnostuitko?

Teemme sinulle toiveidesi mukaisen, yksilöllisesti suunnitellun matkapaketin.