Laatulupauksemme

Härmän Liikenne Oy laatulupaus

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme Maakunnan parasta palvelua, ”Suurella Syrämmellä”.

Asiakkaidemme tarpeet ovat toimintamme lähtökohta. Maakunnan parhaan palvelun varmistamme tarjoamalla asiakkaillemme ympäristöystävällisen ja korkeatasoisen kuljetuskaluston sekä koulutetut ammattikuljettajat.

Toiminnalliset perusarvomme ovat hyvä asiakaspalvelu, ammattitaito, jatkuva toiminnan parantaminen ja kannattavuus.

Laadullisia tavoitteitamme ovat liikennöinnin turvallisuus, täsmällisyys, luotettavuus, mukavuus ja ympäristöystävällisyys. Laatu-ja ympäristöjärjestelmämme on sertifioitu SFS-EN ISO 9001 ja 14001 standardien mukaisesti. Ympäristöjärjestelmällä on Inspectan myöntämä sertifiointi

Tarjottavat liikennepalvelut

Härmän Liikenne Oy tarjoaa kaupunki-, koululais-ja reittiliikennettä sekä tilausmatkoja kotimaahan ja ulkomaille. Kaupunkiliikennettä hoidamme Seinäjoella Komia Liikenne -aputoiminimellä. Reittiliikennettä hoidamme Etelä-Pohjanmaalla; Kauhavan, Lapuan ja Seinäjoen kaupunkien alueilla.

Tilausliikennepalveluja tarjoamme sekä kotimaassa että ulkomailla. Pääasiallinen toimialueemme on Länsi-Suomi. Palvelemme kotimaassa kaikkia asiakasryhmiä. Tilausliikennetoimintaa varten palveluksessamme on lähes 40 bussiammattilaista.

Palveluista ja niiden muutoksista sekä Reittiliikenteen reiteistä, aikatauluista ja mahdollisista muutoksista tiedotamme osoitteessa www.harmanliikenne.fi. Seinäjoen kaupunkiliikenteestä tiedotamme www.komialiikenne.fi sivuilla ja Facebookissa.

Sivuilta löytyvät yksityiskohtaiset tiedot aikatauluistamme ja reiteistämme sekä mahdolliset poikkeavat ajopäivät.

Reitit ja aikataulut

Reitit ja aikataulut löytyvät Internet-sivuiltamme www.komialiikenne.fi / www.harmanliikenne.fi

Matkaliput ja hinnat reittiliikenteessä

Hyväksymme maksuvälineenä kaikki Härmän Liikenne Oy:n omat lipputuotteet, Matkahuollon lipputuotteet sekä käteisen rahan. Lipputuotteista löytyy ajantasaista tietoa nettisivuiltamme reittiliikenne www.harmanliikenne.fi / kaupunkiliikenne www.komialiikenne.fi sekä Matkahuollon nettisivuilta www.matkahuolto.fi

Asiakastyytyväisyys ja palautteet

Asiakkaidemme tarpeet ovat toimintamme lähtökohta. Asiakastyytyväisyyttä mitataan satunnaisesti busseissa suoritetuin asiakaskyselyin. Palautetta toiminnastamme voi antaa parhaiten internet-sivujen kautta. Seuraamme jatkuvasti asiakaspalautteita ja korjaamme niiden perusteella toimintaamme. Käsittelemme palautteet mahdollisimman nopeasti ja vastaamme niihin mahdollisimman pian. Korvaamme asiakkaalle virheellisestä tai puutteellisesta toiminnastamme aiheutetun välittömän haitan. Korvaus sovitaan aina tapauskohtaisesti. Mahdollisista asiakaspalvelun epäkohdista toivomme saavamme palautteen mahdollisimman nopeasti, sillä se nopeuttaa asian selvitystä.

Ammattitaitoinen henkilöstö

Henkilöstömme on ammattitaitoista. Asiakkaidemme kokema hyvä palvelu ja turvallisuus ovat tärkeimmät henkilöstön toimintaa ohjaavat tekijät. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti. Kaikkia kuljettajiamme koulutetaan asiakaspalveluun, turvalliseen ympäristöä säästävään ajotapaan sekä ensiapuun. Korjaamohenkilöstön ammattipätevyyttä ylläpidetään jatkuvalla koulutuksella. Korjaamo-ja huoltohenkilökuntamme perehdytetään uusiutuvaan kalustoon ja he noudattavat työtavoissaan ympäristövastuullisuutta. Linja-automme myös pestään ja siivotaan ympäristö huomioiden.

Liikenteessä käytämme eritarkoituksiin parhaiten sopivia linja-autoja. Käytössänne on 80 bussia paikkamäärältään 13 -65 paikkaa. Suurin osa autoistamme on tilausajovarusteltuja -varusteina mm. ilmastointi, WC, DVD, turvavyöt ym. Monipuoliseen bussivalikoimaamme voi tutustua sivuillamme kohdassa kalustoesittely.

Kuljettajamme avustavat liikuntarajoitteisia ja vammaisia matkustajia. Apuvälineillä varustettu 14-paikkainen bussi sekä matalalattiaisia busseja on käytössämme 12, joissa on tilaan useammalle pyörätuolille.

Kiinnostuitko?

Yli 100 erikokoista ja -tasoista laadukasta linja-autoa

Kolmessa eri matkustusluokassa