Vastuullisuuslupauksemme

Härmän Liikenne Oy vastuullisuuslupaus ja
eettiset periaatteet

Toimintaamme määrittävät linja-autoalan työehtosopimukset, lait, erilaiset sertifikaatit sekä omat korkeat standardimme ja eettiset periaatteemme.

Ympäristönsuojelu on meille tärkeä asia ja siksi ympäristöjärjestelmämme on ISO 14001 sertifioitu. Käytämme paikallisliikenteen bussien polttoaineena uusiutuvaa Neste My -dieseliä. Linja-autojemme moottorit ovat suurelta osin vähäpäästöisempiä Euro 5 tai Euro 6 -moottoreita.

Henkilökuntamme on ammattitaitoista, heillä on ajantasaiset direktiivikoulutukset ja voimassa olevat kuljettajaohjeet.
Linja-autojamme uusitaan ja huolletaan säännöllisesti, ja bussit on katsastettu ajallaan.

Meiltä et välttämättä saa edullisinta tilausajoa tai kaikkein halvinta tilausbussia, mutta jos haluat panostaa laatuun, ympäristöystävällisyyteen ja vastuullisuuteen, tilaa kuljetuksesi meiltä!

Tässä vastuullisuuslupauksemme:

Tuotteemme, palvelumme, henkilöstömme ja prosessimme noudattaa kaikkia lakeja ja määräyksiä, jotka koskevat turvallisuutta, tehokkuutta, valvontaa ja kestävyyttä.

Vastuullinen kuljetustoiminta on taloudellisesti, sosiaalisesti ja ympäristön näkökulmasta kestävää liiketoimintaa, kuten muukin vastuullinen yritystoiminta. Se ottaa huomioon yrityksen toimintaympäristöön kohdistuvia vaikutuksia lain vaatimuksia pidemmälle. Tiekuljetusyritysten vastuullisuusmalli on Traficomin yhdessä kuljetusalan ja sen sidosryhmien kanssa kehittämä määritelmä sille, mitä vastuullisuus on tiekuljetustoiminnassa.

Laki tilaajan selvitysvelvollisuudesta ja vastuusta ulkopuolista työvoimaa käytettäessä (22.12.2006/1233), tuttavallisemmin tilaajavastuulaki, velvoittaa työn tilaajan selvittämään, että Härmän Liikenne Oy täyttää sopimuspuolena ja työnantajana lakisääteiset velvoitteensa. Lailla pyritään harmaan talouden torjuntaan ja sen tarkoituksena on edistää yritysten välistä tasavertaista kilpailua sekä työehtojen noudattamista.

Yksityisyytesi on meille tärkeää.
Olemme GDPR -kelpoinen yhteistyökumppani sekä toimija!
Tutustu tietosuojaselosteeseemme täältä >>

Kiinnostuitko?

Yli 80 erikokoista ja -tasoista laadukasta linja-autoa

Kolmessa eri matkustusluokassa

30 istumapaikkaa
17 istumapaikkaa
16 istumapaikkaa
16 + opas istumapaikkaa
31 istumapaikkaa