Vastuullisuuslupauksemme

Härmän Liikenne Oy vastuullisuuslupaus ja
eettiset periaatteet

Toimintaamme määrittävät linja-autoalan työehtosopimukset, lait, erilaiset sertifikaatit sekä omat korkeat standardimme ja eettiset periaatteemme.

Ympäristönsuojelu on meille tärkeä asia ja siksi ympäristöjärjestelmämme on ISO 14001 sertifioitu. Käytämme paikallisliikenteen bussien polttoaineena uusiutuvaa Neste My -dieseliä. Linja-autojemme moottorit ovat suurelta osin vähäpäästöisempiä Euro 5 tai Euro 6 -moottoreita.

Henkilökuntamme on ammattitaitoista, heillä on ajantasaiset direktiivikoulutukset ja voimassa olevat kuljettajaohjeet.
Linja-autojamme uusitaan ja huolletaan säännöllisesti, ja bussit on katsastettu ajallaan.

Kuluttaja- ja kilpailuvirasto
Härmän Liikenne Oy on rekisteröitynyt Kuluttajavirastoon matkanjärjestäjäksi ja antanut
Kuluttajaviraston vaatiman riittävän takauksen (Rekisteritunnus 3081/00/Mj).

Meiltä et välttämättä saa edullisinta tilausajoa tai kaikkein halvinta tilausbussia, mutta jos haluat panostaa laatuun, ympäristöystävällisyyteen ja vastuullisuuteen, tilaa kuljetuksesi meiltä!

Tässä vastuullisuuslupauksemme:

Tuotteemme, palvelumme, henkilöstömme ja prosessimme noudattaa kaikkia lakeja ja määräyksiä, jotka koskevat turvallisuutta, tehokkuutta, valvontaa ja kestävyyttä.

Vastuullinen kuljetustoiminta on taloudellisesti, sosiaalisesti ja ympäristön näkökulmasta kestävää liiketoimintaa, kuten muukin vastuullinen yritystoiminta. Se ottaa huomioon yrityksen toimintaympäristöön kohdistuvia vaikutuksia lain vaatimuksia pidemmälle. Tiekuljetusyritysten vastuullisuusmalli on Traficomin yhdessä kuljetusalan ja sen sidosryhmien kanssa kehittämä määritelmä sille, mitä vastuullisuus on tiekuljetustoiminnassa.

Laki tilaajan selvitysvelvollisuudesta ja vastuusta ulkopuolista työvoimaa käytettäessä (22.12.2006/1233), tuttavallisemmin tilaajavastuulaki, velvoittaa työn tilaajan selvittämään, että Härmän Liikenne Oy täyttää sopimuspuolena ja työnantajana lakisääteiset velvoitteensa. Lailla pyritään harmaan talouden torjuntaan ja sen tarkoituksena on edistää yritysten välistä tasavertaista kilpailua sekä työehtojen noudattamista.

Härmän Liikenteelle on 10.9.2021 ensimmäisenä eteläpohjalaisena matkailualan yrityksenä myönnetty Sustainable Travel Finland- merkki osoituksena kestävän matkailun eteen tehdystä arvokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä.

Visit Finlandin kehittämä ja hallinnoima ”Sustainable Travel Finland”-ohjelma auttaa suomalaisia matkailualan yrityksiä omaksumaan kestäviä ja vastuullisia käytäntöjä.

STF-ohjelman läpäisseet ja kriteerit täyttäneet yritykset saavat Sustainable Travel Finland-tunnuksen ja heidän toimintaansa seurataan ja tarkastellaan säännöllisesti.

Ohjelman tavoitteena on edistää kestävää matkailua Suomessa, viestiä yhtenäisemmin Suomesta kestävän matkailun mallimaana, helpottaa matkailijoiden valintoja matkustuspäätöksiä tehtäessä sekä käynnistää ja lisätä kestävän matkailun yhteistyötä kunnan ja muiden julkisten toimijoiden, alueorganisaatioiden ja yritysten välillä. STF-merkki auttaa kuluttajia niin kotimaassa kuin ulkomailla vastuullisten matkailualan yritysten löytämisessä Suomessa.

Lue lisää täältä >>

Yksityisyytesi on meille tärkeää.
Olemme GDPR -kelpoinen yhteistyökumppani sekä toimija!
Tutustu tietosuojaselosteeseemme täältä >>

Kiinnostuitko?

Yli 100 erikokoista ja -tasoista laadukasta linja-autoa

Kolmessa eri matkustusluokassa

31 istumapaikkaa
26 istumapaikkaa
30 istumapaikkaa
34+opas istumapaikkaa
2 opasta + 34 istumapaikkaa
16 + opas istumapaikkaa