Kalustoesittely

Yli 100 erikokoista ja tasoista laadukasta linja-autoa

Tervetuloa tutustumaan laadukkaisiin ja moderneihin busseihimme!

Bussilaivastossamme on jo yli 100 erikokoista ja tasoista linja-autoa, joten meiltä löydät teidän ryhmällenne varmasti sopivan matkakumppanin minibusseistamme tai tilausajobusseistamme. Autot ovat 13-91 paikkaisia. Linja-automme on nimetty Etelä-Pohjanmaalla, etenkin Härmässä ja Kauhavalla, vaikuttaneiden henkilöiden mukaan. Vaikka tarinat ja henkilöt voivat kuulostaa hurjilta, ovat tilausajokuljettajamme mukavia ja ystävällisiä.

Bussikuljetuksia kolmessa eri matkusluokassa

Perinteesesti-tasomme on teille, jotka haluatte laadukkaan ja turvallisen tilausajokuljetuksen perinteisen bussin varusteilla.
Pramiasti-tasomme on teille, jotka haluatte kuljetukselta hieman enemmän, vaikkapa kahvit matkalle tai usb-pistokkeet latausta varten.
Herraskaasesti-tasomme on teille, joilla on korkeat vaatimukset kuljetukselta, bussilta sekä sen lisävarusteilta. Voitte käyttää matka-aikanne tehokkaasti pitämällä liikkuvan kokouksen tai vain nauttimalla viihtyisästä matkasta.

Erikoisbusseja meiltä löytyy muun muassa kaksikerrosbussi, Lontoon bussi, sekä eri kokoisia invabusseja. Myös kesäkaudella huippusuosittu kaupunkijunamme on oiva peli yksityisiin kiertoajeluihin. Tapahtumakuljetuksiin sopii erinomaisesti meidän matalalattiaiset paikallisliikennebussimme, kun on tarve kuljettaa isoja määriä asiakkaita tehokkaasti.

Tutustu myös tilausajoihimme.

Bussiemme vakiovarusteet ovat:

Ilmastointi | Säädettävät Basic-istuimet | Turvavyöt kaikilla istuimilla | Alkolukko

 

Kiinnostuitko?