Kalustoesittely

Yli 100 erikokoista ja -tasoista laadukasta linja-autoa

Tervetuloa tutustumaan laadukkaisiin ja moderneihin busseihimme!

Bussilaivastossamme on jo yli 100 erikokoista ja -tasoista linja-autoa, joten meiltä löydät teidän ryhmällenne varmasti sopivan matkakumppanin. Autot ovat 13-91 paikkaisia. Linja-automme on nimetty Etelä-Pohjanmaalla, etenkin Härmässä ja Kauhavalla, vaikuttaneiden henkilöiden mukaan. Vaikka tarinat ja henkilöt voivat kuulostaa hurjilta, ovat tilausajokuljettajamme mukavia ja ystävällisiä.

Te päätätte, missä matkustusluokassa haluatte matkustaa! Perinteesesti, Pramiasti vai Herraskaasesti?

Perinteesesti-taso on sinulle, joka haluat laadukkaan ja turvallisen tilausajokuljetuksen perinteisen bussin varusteilla.
Pramiasti-tasomme on sinulle, joka haluat kuljetukselta hieman enemmän, vaikkapa kahvit matkalle tai usb-pistokkeet elektroniikan latausta varten.
Herraskaasesti-tasomme on sinulle, jolla on korkeat vaatimukset kuljetukselta, bussilta ja sen lisävarusteilta. Voitte käyttää matka-aikanne tehokkaasti pitämällä liikkuvan kokouksen tai nauttimalla viihtyisästä matkasta.

Erikoisbusseja meiltä löytyy muun muassa kaksikerrosbussi, Lontoon bussi, sekä erikokoisia invabusseja. Myös kesäkaudella huippusuosittu kaupunkijunamme on oiva peli yksityisiin kiertoajeluihin. Tapahtumakuljetuksiin sopii erinomaisesti meidän matalalattiaiset paikallisliikennebussimme, kun on tarve kuljettaa isoja määriä asiakkaita tehokkaasti.

Bussiemme vakiovarusteet ovat:

Ilmastointi | Säädettävät Basic-istuimet | Turvavyöt kaikilla istuimilla | Alkolukko

 

Kiinnostuitko?