Kalustoesittely

Yli 80 erikokoista ja -tasoista laadukasta linja-autoa

Tervetuloa tutustumaan laadukkaisiin sekä moderneihin busseihimme!

Bussilaivastossamme on jo yli 80 erikokoista ja -tasoista linja-autoa, joten meiltä löydät teidän matkallenne varmasti sopivan matkakumppanin. Suurin osa linja-autoistamme ovat nimetty Etelä-Pohjanmaalla, etenkin Härmässä ja Kauhavalla, vaikuttaneiden henkilöiden mukaan. Vaikka tarinat ja henkilöt voivat kuulostaa rajuilta, ovat tilausajokuljettajamme mukavia sekä asiakasystävällisiä.

Te päätätte, missä matkustusluokassa haluatte matkustaa! Perinteesesti, Pramiasti vai Herraskaasesti?

Perinteesesti-taso on sinulle, joka haluat laadukkaan ja turvallisen tilausajokuljetuksen perinteisen bussin varusteilla.
Pramiasti-tasomme on sinulle, joka haluat kuljetukselta hieman enemmän, vaikkapa kahvit matkalle tai usb-pistokkeet latausta varten.
Herraskaasesti-tasomme on sinulle, jolla on korkeat vaatimukset kuljetukselta, bussilta sekä sen lisävarusteilta. Voitte käyttää matka-aikanne tehokkaasti pitämällä liikkuvan kokouksen tai nauttimalla viihtyisästä matkasta.

Erikoisbusseja meiltä löytyy muun muassa Lontoon bussi sekä erikokoisia invabusseja. Myös kesäkaudella huippusuosittu kaupunkijunamme on oiva peli kiertoajeluihin. Tapahtumakuljetuksiin sopii erinomaisesti meidän matalalattiaiset paikallisliikennebussimme, kun tarve on kuljettaa isoja määriä asiakkaita tehokkaasti.

Bussiemme vakiovarusteet ovat:

Ilmastointi | WC (pois lukien pikkubussit) | Säädettävät Basic-istuimet | Turvavyöt kaikilla istuimilla | Alkolukko

 

Kiinnostuitko?