Tilausajot

Täyden palvelun bussiyritys –
Tilausajo, bussikuljetus vai sittenkin koko matkapaketti?

Härmän Liikenne on muutakin kuin tilausajoja tarjoava linja-autoyhtiö Etelä-Pohjanmaalla. Olemme myös matkatoimisto, josta saat ryhmällesi bussikuljetusten lisäksi matkapaketteja sekä kotimaahan että ulkomaille. Me varaamme ryhmällesi niin laivamatkat, kylpylämatkat, hotellimajoitukset, ruokailut, teatteriliput, pääsyliput kuin lentoliputkin. Meillä on bussivarikot Seinäjoella, Peräseinäjoella, Ylistarossa, Kauhavalla, Kuortaneella ja Alajärvellä. Toimistot sijaitsevat Seinäjoella sekä Alahärmässä.

Oli kyseessä sitten leirikoulu, luokkaretki, polttarikuljetus, hääkuljetus, seniorimatka, kokousmatka tai tarvitset tilausliikennettä paikasta toiseen, laadukkaasta
linja-autolaivueestamme löytyy sinun ryhmämatkallesi varmasti sopivan kokoinen bussi. Linja-autoja meillä on yhteensä yli 100, alkaen 13-paikkaisesta minibussista isoon
91-paikkaiseen kaksikerrostilausajobussiin. Eikä pidä unohtaa, että meiltä busseja löytyy kolmesta eri matkustusluokassa!

Teillä voi olla jo matka toteutusta vaille suunniteltuna, tai voit pyytää suunnitteluapua myyntitiimiltämme. Annamme teille mielellämme myös hinta-arvion matkastanne.

Tilaa kuljetus tai lähetä meille tarjouspyyntö, niin matkanne voi alkaa!

 

Tervetuloa palveltavaksi!

Kiinnostuitko?

Yli 100 erikokoista ja -tasoista laadukasta linja-autoa

Kolmessa eri matkustusluokassa

31 istumapaikkaa
26 istumapaikkaa
30 istumapaikkaa
34+opas istumapaikkaa
2 opasta + 34 istumapaikkaa
16 + opas istumapaikkaa

Tilaa bussi!

› klikkaa tästä