Kätevä -sovellus

Kätevä Seinäjoki sovellus

Kätevä Seinäjoki -sovellus tuo käyttäjille mahdollisuuden käyttää paikallisliikennettä kätevästi Seinäjoella. Komia Liikenne tarjoaa kaikille kaupunkiliikenteen käyttäjille helppokäyttöisen ja monipuolisen ilmaisen sovelluksen, joka sisältää reitti-ja aikatauluhaut, pysäkit, joukkoliikenteen reaaliaikaisen informaation, mobiilikertaliput ja tärkeät liikennetiedotteet.

Sallimalla sijaintipalvelut pystyt helposti hakemaan parhaat joukkoliikenneyhteydet haluamiisi kohteisiin kaupunkiliikennealueella. Käyttäjäksi rekisteröitymällä pystyt tallentamaan suosikkilinjoja ja -pysäkkejä, jolloin voitnopeasti tarkistaajuuri sinulle tärkeiden vuorojen lähdöt ja reaaliaikaisen liikennetilanteen. Rekisteröidyttyäsi saat myös liikennetiedot sekä -ilmoitukset suoraan sovellukseen.

Mobiilikertalippujen maksaminen onnistuu yleisimmillä debit-ja credit-korteilla sekä Mobile Pay -ominaisuudella. Mobiilikertaliput käyvät vain Komia liikenteen Seinäjoen paikallisliikenteen vuoroissa.

 

Lataa Android versio >>
Lataa iOS versio App storesta

Palautetta voit lähettää osoitteeseen info@komialiikenne.fi

Linjat luuriin!

Kätevä Seinäjoki -sovellus tuo kaikille Android ja iOS -puhelimen käyttäjille mahdollisuuden kulkea kätevästi Seinäjoella.
Komia liikenne tarjoaa kaikille kaupunkiliikenteen käyttäjille helppokäyttöisen ja monipuolisen sovelluksen, joka sisältää reitti- ja aikatauluhaut, pysäkit, joukkoliikenteen reaaliaikaisen informaation, mobiilikertaliput ja tärkeät liikennetiedotteet

Lataa Androidille
Lataa iOS