Maakunnan mukavimmat pikkujoulut

Pikkujoulut yhdellä yhteydenotolla!

Järjestämme teille maakunnan mukavimmat pikkujoulut kohteeseen kuin kohteeseen! Olemme keränneet näille sivuille muutamia suosittuja sekä hyväksi todettuja vaihtoehtoja. Saat koko pikkujoulupaketin meiltä vain yhdellä yhteydenotolla!

Kyrö Distillery

Kyrö Distillery Company on useita kansainvälisiä palkintoja voittanut tislaamo, jonka ruispohjaisia tuotteita valmistetaan vanhassa meijerissä Isossakyrössä.

 

Osallistu tislaamokierrokselle ja kurkista kulisseihin! Vierailun kesto on noin 3-4 h riippuen valitusta ohjelmasta. Kyröön keittiössä valmistuvat maukkaat lähiruoka-annokset ja uniikit cocktailit.

 

Tapparan peli Nokia Arenalla

 

Liiga-peli Nokia Arenalla on unohtumaton elämys!

Puitteet uudella areenalla ovat huippuluokkaa. Varattavissa on mm. 63 aitiota 2-250 hengelle tai erilaisia pöytäkokonaisuuksia areenan ravintoloista. Aitiot ja ravintolat sijaitsevat 4-6 kerroksissa tarjoten erittäin hyvät näkymät otteluun.

Uumajan risteily Wasalinella

m/S Aurora Botnia laivalta löytyy kaikki mitä laivaristeilyllä tarvitaan: viihtyisä meribuffet, a la carte -ravintola, kahvila, baari, pubi ja myymälä. Kokousosastolta löytyy upeat seminaaritilat jopa 150 hengelle, sekä pieniä kokoushuoneita 14-24 hengelle.

Vietä päivä Uumajassa tai risteile päivä merellä!

Tarjolla myös suosittuja iltalähtöjä.

Sulvan Kestikievari

Sulvan Kestikievari on 1860 perustetuissa tiloissa toimiva tunnelmallinen tilausravintola ihastuttavassa maalaismiljöössä. Kievarissa mahdollistuu ruokailun lisäksi myös kokoukset ja saunaillat. Tilausravintola on erikoistunut ala carteen ja teemailtoihin: Sopisiko ryhmällenne Wild Wild Westa, meksikolainen Fiesta-ilta tai Viikinkipeijaiset?